Tekniken går framåt med stormsteg

fastighetFör dig som är fastighetsägare har tekniken verkligen gått framåt. Nu för tiden är det inte mycket du måste göra för hand. Detta kan man jämföra med för sextio år sen då läget i Sverige såg helt annorlunda ut.

Idag kan du anpassa alla installationer och all teknik till just dina personliga krav och det som passar din fastighet bäst. Det handlar såklart om att få en ideal balans mellan drift och hållbarhet. I området kring Göteborg finns Imtech Elteknik som kan hjälpa till med just detta. De är specialiserade på styrsystem och ser till att ge dig som fastighetsägare koll på energiförbrukning, miljövänlighet och säkerhet. Vill du veta mer om styrsystem i Göteborg, så gå in på deras hemsida.

Koll på både miljö och plånbok

Miljötänket ökar hos de flesta i världen, vilket såklart bara är positivt. Det är på tiden att man reagerar och alla bör dra sitt strå till stacken för att planeten ska överleva ett tag till. Imtech Eltekniks personalstyrka jobbar aktivt för att energieffektivisera så mycket som möjligt. På så sätt får du ut mer av din fastighet och den blir både bättre för miljön och mer kostnadseffektiv. Imtech som är ledande inom sin bransch i trakterna runt Göteborg, har erfarna tekniker som dels har koll på äldre lösningar, men som också utbildas fortlöpande för att även kunna hantera den senaste tekniken inom fastighetsautomation. De erbjuder personlig service och lägger stor vikt vid punktlig service, trevlig personal och prisvärda lösningar för både privatpersoner och företag. Som kund hos dem har du även tillgång till en jour, dygnet runt, i fall något oförutsett skulle hända. En av deras specialiseringar är styrsystem och de erbjuder toppmoderna lösningar där du bland annat kan avläsa data på internet.

Fastigheterna förnyas fort

Det finns många exempel på saker i fastigheten som moderniserats och gjorts bättre och effektivare de senaste åren. Här följer några:

  • Fönsterna är tätare och har bättre glas
  • Dörrarna är av bättre kvalitet och är inbrottssäkrare
  • Hissarna har en förbättrad teknik
  • Värmesystemen är pålitligare
  • Porttelefonerna har bättre ljud och fungerar smidigare